Bucharest - Romania

THE WHITE LOFT   Bucuresti a luat nastere din intamplare (asa cum se intampla cu cele mai frumoase lucruri din viata),  in toamna lui 2017 cand, aflandu-ma la cina in casa prietenilor mei romani din Wisconsin, m-au intrebat daca ii pot ajuta sa vanda apartamentul de langa Cismigiu. Mi-au aratat cateva fotografii cu un apartament vechi, cu multe ferestre si un tavan inalt, cu parchetul invechit de timp si acel aer care cerea cu disperare sa fie salvat. Pentru mine a fost dragoste la prima vedere si o luna mai tarziu, plina de entuziasm si cu emotii, am trecut pragul noului meu studio.

Dupa un an de efort asiduu de luni de zile, am reusit sa aducem viziunea noastra la viata. Dragostea noastra pentru mult alb, lumina naturala si minimalism speram ca a reusit sa transforme acest apartament uitat de lume intr-un loc pe care sa il numim cu bucurie si mandrie una dintre cele mai frumoase locatii pentru gazduirea mirilor in weekendul de nunta si de asemenea cel mai inedit studio de fotografie de lifestyle din Bucuresti, un loc care sa ii faca cinste surorii ei mai mari, studioul foto din Wisconsin. Loftul combina o multime de oportunitati fotografice, de la dormitorul cu iz mediteranean folosit pentru imagini de cuplu, familie si de boudoir, la peretele pictat cu caligrafie de mega talentata noastra prietena Raluca cu @charmink.calligraphy (fundal perfect pentru portrete cu mirese), la sufrageria scaldata in lumina naturala pe toata durata zilei, la baia cu cada gandita special pentru sesiuni de milk bath si relaxarea mirilor in weekendul de nunta, la bucataria de hipsteri cum ne place noua sa glumim (unde veti gasi intotdeauna cookies pentru clientii dumneavoastra) si pana la doilea dormitor care poate fi si el utilizat pentru fotografii de life style si ofera un spatiu aditional de gazduit oaspetii cuplurilor in weekendurile de nunta.

THE WHITE LOFT este incojurat de un cordon de geamuri care prin lumina naturala care patrunde in incaperi creand un spatiu de vis, luminos, primitor si cald aidoma apartamentelor de pe Pinterest care ne inspira si ne fac sa visam la cum sa ne decoram propiile case. Speranta noastra este ca acest loc facut cu mult drag sa aduca un plus cuplurilor de nunta si comunitatii de fotografi din Bucuresti si sa sa devina un atelier de creatie unde vor lua nastere multe sedinte foto minunate, workshopuri si un spatiu care sa fie un alt fel de "acasa" pentru miri si mirese in weekenduri.

 

Asa ca noi va a steptam cu mult drag la THE WHITE LOFT !

Numere de contact:

Loredana  (studio manager) -informatii,  vizionari si rezervari 0770993786‬

Matthew (studio coordonator) (cheie, access, aprovizionare, omul care se ocupa de clienti la fata locului si cel care se asigura ca aveti sampania in frigider in ziua nuntii ;)  etc) 0730695441‬

Olga - Pana pe 2 Decembrie ma puteti contacta  WhatsApp pe numarul de state la +14148010039  Incepand cu 2 Decmbrie va voi sta la dispozitie pe numarul de Romania 0720654882 si de asemenea la info@thewhiteloft.net

info@thewhiteloft.net

 


 

PRETURI

Ne dorim ca TWL sa adaposteasca sub acoperisul ei o comunitate a artistilor fotografi de studio si lifestyle, uniti de pasiunea pentru fotografie si frumos.

 

Inchiriere  2 ore  - 50 EURO 

Inchiriere 3 ore    - 70 EURO

​​Inchiriere  zi intreaga FOTO ( ianuarie -Octombrie) / 12 ore - 150 euro
Inchiriere zi intreaga  FOTO (noiembrie-  decembrie) / 12 ore - 200 euro
Inchiriere Studio zi intreaga Pentru 
Reclame TV/FILMARI - 250 euro
Inchiriere Weekend Nunta (2 nopti ianuarie- octombrie) -300 euro (check in vineri dupa 5 pm- check out duminica pana in ora 14:00)
Sebastian Grecu  (rezervari)  ‭0726002259‬
Olga Thomas (what's app) +14148010039

 

 

Olga & Sebi

LINKURI CU FOLOS

Olga

1021 Milwaukee Avenue, South Milwaukee

(414) 801-0039

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

Str. General Berthelot, nr.55, apt.9, Bucharest

0720654882